Hvis mørket kunne tale ...


Hvis mørket kunne tale, hvad ville det så fortælle dig? Nogle historier træder aldrig frem i lyset, andre forsøges tiet ihjel – mens andre igen ikke må deles. Enkelte gange sker det alligevel, at en historie slipper ud og slår rødder i dit sind. Myter fra mørket er gemte og glemte fortællinger fra den verden, som du ellers syntes, du kendte så godt.

Bøger


Video/Film


Anmeldelser


Hårene rejser sig!

“Rigtig god. Den fik virkelig hårene til at rejse sig. Den var meget god til at skabe noget uhyggeligt ud af noget, som normalt ikke er så skræmmende. All in all: Mega god!”

Vilhelm, 15 år om Metro

 


Har i allerhøjeste grad undervisningspotentiale!

“Serien Myter fra mørket er creepy på den helt rigtige måde. Den genkendelige hverdag med venner, småkæresterier, forældre og skole vendes på hovedet (…). Nede i flyttekasserne i kælderen eller dybt inde i metrotunnellerne gemmer sig hemmeligheder, der viser sig at være dit værste mareridt. Anbefales til mellemtrinnet.”

Mette Sofie Kirkedal, @bogoplevelsen


Geniale overraskelser

Lektørudtalelse, Spillet

“Denne bog skal stå på hylden! En rigtig spændende gyser, som man bare ikke kan slippe. Der er mange geniale overraskelser undervejs. Bogen er yderst aktuel, da kunstig intelligens optager mange børn og unge.”

Mette F.F. Dyreborg, DBC


Fantastisk flotte illustrationer

Lektørudtalelse, Metro

”En rigtig spændende gyser, som man bare ikke kan slippe. Der er tillige fantastisk flotte illustrationer til nogle af bogens episoder. Denne bog skal stå på hylden!”

Mette F.F. Dyreborg, DBC


Helstøbt læseoplevelse

”Emil Landgreen fortæller med en filmisk afdæmpethed, der klæder historien, og er med til at underbygge den følelse af uhygge, der langsomt kommer snigende, når man læser historien. Kombineret med forfatterens eminente illustrationer, som man næsten taber pusten over, et dystert soundtrack i samarbejde med Jomi Massage, som kan tilgås via QR koder bagerst i bogen, og en grum og meget overraskende slutning, er ‘Metro’ en virkelig vellykket og helstøbt læseoplevelse, som også sagtens kunne fungere både som film og grafisk roman”

Marion Tirsgaard, Litteratursiden om Metro


En uhyggelig god roman

“Landgreen fører i Metro læseren fra hverdagen ned i mørket til gamle, næsten glemte myter. En sammensmeltning der lykkes til fulde. Spændingsniveauet er støt stigende, og jeg var ualmindeligt godt underholdt. En uhyggelig god roman for de +10-årige, som ikke er bange af sig.”

Jette S. F. Holst, gyseren.dk