Magisk måde at fortælle historier på!


Sæt jer godt til rette, lad dørene gå op og nyd historien, der bliver vakt til live i form af en fortælle-teaterforestilling …

Boldens Fortælleteater for børn kombinerer teater og litteratur og er højtlæsning for børn på en helt ny måde. Historierne ’fortælles højt’ af en levende historiefortæller med store billedark i et fysisk Fortælleteater.

Fortælleteatret er en både udadvendt og magisk måde at fortælle historier på for børn og deres voksne. Børnene oplever og fascineres af den mundtlige fortælling i kombination med billeder fra en udvalgt historie. Det er en sjov og enkel måde at formidle en historie på, og ved at engagere børnene er konceptet med til at udvikle børnenes sprog, ordforråd og stimulere deres fortælleglæde.

Bøger


Video/Film


Anmeldelser


Stor anbefaling herfra!

“At vise teater kan noget andet end at læse en bog. Det er højtideligt og forventningsfuldt at sidde bænket foran dette fine teater og modtage en historiefortælling. Der bliver lagt op til mange gode samtaler med tilskuerne. Stor anbefaling herfra.”

Jeanne Nielsen, pædagog i børnehaven Byggeren i Tårnby


Engang til, engang til!

“Det er bestemt ikke sidste første vi hiver Fortælleteatret frem! Magen til engagerede børn. De kunne slet ikke få nok.”

Børnehaveleder i Hobbitten


Unik oplevelse

“Børnenes sad bomstille og lyttede interesseret. Bare det, at man åbner teaterdørene har en effekt.”

Pædagog i Smørklatten


Idéer til Fortælleteatret


Boldens Fortælleteater kan bruges på utallige måder – udover den helt oplagte, nemlig den levende højtlæsning.

Prøv også disse idéer:

  1. Få børnene til at tegne på et start blankt “teater-ark” og lad dem “opføre” deres tegnings fortælling.
  2. Hent undervisningsmaterialet på denne side, og lad det være udgangspunktet for en god snak med børnene om de forskellige emner.