Puttetid er den bedste tid!


Den bedste tid er puttetid! Her nyder barnet godt af mors eller fars fulde opmærksomhed, og netop af den grund er vi på Forlaget Bolden vilde med godnathistorier. Vi har et stort udvalg af bøger, der passer perfekt til puttetid. Der er musikalske bøger, bøger på rim, sangbøger, bøger, der engagerer både forældre og børn, og selvfølgelig bøger med de sødeste godnathistorier.

Godnatlæsning giver mulighed for kvalitetstid, og derved forstærkes båndet mellem forælder og barn. En fast rutine med højtlæsning for barnet om aftenen hjælper ikke blot med at skabe en tryg og rolig atmosfære, så barnet lettere kan falde i søvn, men det stimulerer også fantasien, udvikler ordforrådet og øger koncentrationsevnen.

Tryk her for at læse mere om fordelene ved højtlæsning.

Så grib fat i en bog og lad barnet svæve til drømmeland på en kærlig og rolig måde.

Bøger


Viser 1–30 af 34 resultater

Video/Film


Anmeldelser


Godnat og sov - i den grønne skov

”Meget fine og nuttede illustrationer af de søde dyr der skal sove. Flapperne fungerer på en sjov måde, langsomt fyldes grenen op. Der er gode gentagelser og fine rim og det hele ender godt. En god godnatbog til de mindste.”

Julie Arndrup, DBC


Godnat, Fantus!

“Den søde lille Fantus, der har mere travlt med at finde ting end at komme i seng, er en genkendelig situation for mange forældre omkring sengetid. En kær godnathistorie for de mindste, som samtidig understøtter begrebsindlæring.”

Line Hoffgaard, DBC


De allerbedste godnathistorier

”Helt enkle og hyggelige fortællinger, der fungerer godt til oplæsning; historierne har en overskuelig længde, fra 1-4 sider, og fortælles i korte og letforståelige sætninger, der gør det nemt at følge handlingen. Bøgerne er fyldt med farverige og sødmefyldte illustrationer af nuttede dyr og søde børn.”

Signe Rugtved Andersen, DBC


Godnat på bondegården

”Det er en sød lille papbilledbog, som kan bruges ved sengetid til at sige godnat til først dyrene på gården og til sidst til barnet selv. Illustrationerne er i den nuttede ende af skalaen, og bogens små effekter som fx huller og selvlysende stjerner er med til at aktivere barnet, lige som bogens små vers opfordrer barnet til at sige godnat til alle dyrene.”

Marion Tirsgaard, DBC