Klassisk musik for børn


A-dur, B-dur, C-dur, ja, klassisk musik du’r! Forskningen viser, at klassisk musik kan stimulere den kreative udvikling, virke afstressende og forbedre søvnkvaliteten – også for børn.

I bøgerne med klassisk musik kan børnene kigge på de flotte illustrationer, trykke på de forskellige knapper og slappe af til tonerne fra store komponister som Vivaldi, Tjajkovskij, Chopin, Schubert og Mozart.

Her er både bøger, der fokuserer på de enkelte klassiske musikinstrumenter som violin, klaver og klarinet, og bøger fyldte med klassiske mesterværker, der giver følelserne frit løb og kreerer indre billeder.

Da klassisk musik virker afstressende, er udvalget af bøger nu også udvidet med temaer som yoga for børn – der skaber en afslappende atmosfære i takt med, at barnet kan prøve de forskellige yoga-øvelser – samt vuggeviser, der er perfekt som godnatbog, da den rolige musik kan lulle barnet ind i en afslappet og dejlig søvn.

Hvis billeder kan sige mere end tusinde ord, kan den klassiske musik skrive hele historier – også i børnehøjde.

Bøger


Viser alle 15 resultater

Gratis downloads


Video/Film


Anmeldelser


Perfekt introduktion til musik

⭐⭐⭐⭐⭐

”Det er godt set af forlaget, at der mangler en enkel og tilgængelig introduktion til den klassiske musik for de helt små børn. Og missionen lykkedes ganske fint; bøgerne er både robuste nok til at blive læst af og sammen med små børn og de korte musikstykker fungerer glimrende som en appetitvækker. Lydknapperne er indarbejdet fint i bogens fysiske sider, så det kræver blot et lille tryk med fingeren for at starte og stoppe musikstykkerne, der i øvrigt har et behageligt lydleje ved hverken at være for lavt eller højt. Bøgernes illustrationer er simple og passer fint til målgruppen.”

Christoffer Boserup Skov, Pædagogen.dk


Naturlig invitation til musikkens univers

“Bogen Min lille Mozart er en bog med musik – og børn elsker musik. Tag derfor dit barn med ind i musikkens verden – og ikke mindst Mozarts verden.
Bøgerne er fint illustreret og appellerer i farverne til de yngste børn, og bogens lydknapper er en naturlig del af bogens illustrationer – hvilket også giver barnet mulighed for at ‘lede lidt efter knappen’, når I skal læse og lytte.”

netsundhedsplejerske.dk