Skolen med masser af hemmeligheder


Østre Skole ligner umiddelbart en helt almindelig skole, med en helt almindelig inspektør, en helt almindelig pedel og en helt almindelig skolegård. Men i en af klasserne foregår der noget mystisk … og noget hemmeligt! Nogle af eleverne i miss Cornfields klasse er nemlig særligt udvalgt til at få … et magisk dyr! Et dyr, der kan tale, og som bliver børnenes allerbedste ven. Og så kan eventyret begynde …

Skolen med magiske dyr 1 og 2 er blevet filmatiseret, og biograffilm nr. 3 er allerede i produktion!

Bøger


Viser alle 20 resultater

Gratis downloads


Læs et gratis kapitel!

Download her

Gratis undervisningsmateriale

Download her

Video/Film


Anmeldelser


Boganmeldelser

“Bøgerne er meget velskrevne og handlingen er vedkommende og spændende. Man drages ind i universet og både jeg selv og min 8-årige med-lektør var meget optagede af de skønne fortællinger, der taler til såvel drenge som piger. Bøgerne er helt deres egen, men jeg kommer til at tænke på både Det gyldne kompas og Harry Potter og De Vises Sten, der også vil være oplagte at læse, hvis man er til bøger om magi og venskaber. Det lover godt for resten af serien.”

Signe Rugtved Andersen, DBC”Bogen er lige tilpas. Ikke for kort og ikke for lang, og så er den rigtig spændende … jeg tror, at alle mellem 8 og 11 vil synes, at den er sjov.”
Asta, 9 år

”Læs bogen, hvis du har lyst til spænding og magiske oplevelser! Jeg giver denne bog ★★★★★★ fordi jeg også godt ville have et magisk dyr!”
Silje, 8 år, juniorredaktør på biblo.dk


Filmanmeldelser

Skolen med magiske dyr 1:

Kulturen.nu  🌟🌟🌟🌟      EKKO 🌟 🌟🌟🌟

EKKO: “Det er umuligt ikke at komme til at knuselske filmen. Skolen med magiske dyr er en kærkommen efterårsfilm for de mindste og voksne, som trænger til et skud tilforladelig magi midt i den grå hverdag. Og så er den en grund til at dykke ned i bøgernes verden.”Skolen med magiske dyr 2:

EKKO 🌟🌟🌟🌟       Moovy 🌟🌟🌟🌟

Moovy: “Skolen med magiske dyr 2 er en enormt vellykket og fantasifuld børnefilm, der forstår sit publikum til fulde. Holdes niveauet med filmatiseringerne af tyske Margit Auers børnebøger, gør det absolut ingenting, hvis vi ser endnu én i rækken til efteråret.”


Forfatter


Margit Auer

Margit Auer er tysk journalist og forfatter. Som barn havde hun en drøm om at være postbud og køre rundt på en gul cykel og dele breve ud, lidt ligesom Mr. Morrison i hendes bogserie Skolen med magiske dyr. Om aftenen og natten elskede hun til gengæld at læse bøger – og hun ærgrede sig tit over, at hendes forældre kunne se, at hun altid havde tændt lyset for at kunne læse – også om natten når hun burde sove. Heldigvis blev Margit ikke postbud. I stedet blev hun journalist og skrev mange avisartikler. Da hendes tre sønner blev født begyndte hun at læse en masse børnebøger og besluttede sig hurtigt for at skrive sine egne.  Og det var en god beslutning. Hendes bøger er solgt i over 7 millioner eksemplarer og oversat til 25 forskellige sprog. Herhjemme er hun mest kendt for den fantastiske serie: Skolen med magiske dyr, som nu er blevet filmatiseret!

Skolen med magiske dyr fås nu også som lyd- og ebøger!


Her kan du købe lydbøgerne til serien:  Køb lyd- og ebøgerne her