Dinosaurernes verden


Træd ind i en fjern fortid, hvor Jorden var befolket af de mest utrolige og imponerende skabninger, som verden nogensinde har set … dinosaurerne.

Forlaget Boldens dinosaurbøger inviterer alle nysgerrige børn – og fremtidige palæontologer – ud på en rejse tilbage til kridttiden, juratiden og triastiden for at undersøge og udforske fortidens fantastiske væsener.

Bøgerne er fyldt med vilde fakta, flotte illustrationer, sjove opgaver og spændende viden om planteædende giganter som Brachiosaurussen og frygtindgydende kødædere som den berømte Tyrannosaurus rex. Vidste du for eksempel, at nogle dinosaurer havde fjer?

De unge læsere vil også få viden om, hvordan palæontologer har gravet fossiler ud og dermed opdaget og afsløret en masse fakta om dinosaurerne – og om hvordan og hvorfor dinosaurerne pludselig forsvandt.

Her på siden kan du desuden møde palæontolog Eliza Estrup, hjælpe med at finde ting i dinosaurernes verden og sætte dit eget kreative præg på dinosaurerne ved at downloade de gratis malebogssider.

Bøger


Viser alle 14 resultater

Gratis downloads


Kan du hjælpe Carl og Sofia med at finde de forsvundne ting?

Download her

Video/Film


Anmeldelser


Dinosaurer og andre øgler fra fortiden

”Meget flotte fotolignende billeder, som uden tvivl er bogens styrke, og som helt sikkert vil begejstre både de yngste og lidt ældre børn. Bogens tekst fungerer fint til højtlæsning og kan selvlæses fra ca. 9 år. Flot og fængende forside. Anbefales!”

Dorthe Grønbæk, DBC


Boldens meget store bog om dinosaurer

“En flot bog med et populært emne. De smukke tegninger har utroligt mange detaljer. Bogen er overskuelig med indholdsfortegnelsen og korte tekstafsnit ved siden af de store tegninger af dinosaurerne.”

Henriette Camilla Jensen, DBC


Dinosaurerne: Jordens kæmper - og andre fortidsdyr

“Det er et flot opslagsværk med både interessant og lærerig viden. Masser af spændende læsning for børn med interesse i dinosaurer og en god opbygning, som giver god forståelse af Jordens geologiske udvikling og livet på Jorden i de forskellige tidsperioder.”

Henrik Munch Jørgensen, DBC