Handelsbetingelser

Kundeservice
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at sende en e-mail til salg@forlagetbolden.dk eller ringe til os på tlf. 52 19 45 07.

Betaling
Forlaget Bolden ApS modtager betaling med Dankort, VISA-Dankort og Mobilepay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i danske kroner og er inkl. moms.

Forlaget Bolden ApS bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Bestilling
Du modtager en e-mail med din ordrebekræftelse, så snart ordren er afgivet. Forlaget Bolden ApS tager forbehold for udsolgte eller udgåede varer og for prisstigninger og tastefejl.

Levering
Ordrer ekspederes så hurtigt som muligt. Du vil typisk modtage dine varer i løbet af 5 hverdage. Pakken afsendes fra Dafolo i Frederikshavn, og sendes med GLS, PostNord, Dao eller en anden leverandør. Du modtager en besked på SMS og/eller mail vedrørende afhentning af din pakke.

Ekspedition og portoomkostninger
Varerne leveres med GLS, Postnord, Dao eller en anden leverandør. Der tillægges et porto-/ekspeditionsgebyr på 50,00 kr. ved forsendelse til en adresse i Danmark. Ved køb over 500,00 kr. betaler du ikke porto-/ekspeditionsgebyret.
B2B-kunder har særskilte aftaler.
Ved forsendelse til udlandet kontakt venligst forlaget på salg@forlagetbolden.dk.

Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret. De 14 dage gælder fra den dag, du har modtaget varerne. Du betaler selv returportoen, medmindre den vare, du har modtaget er forkert eller defekt. Varen skal tilbageleveres i væsentlig samme stand, som ved leveringen. Det vil sige, at du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Returvarer skal sendes til: Forlaget Bolden ApS, Frederiksberg Runddel 3F, 2000 Frederiksberg. Husk at vedlægge kopi af fakturaen.

Tilbagebetaling ved returnering af varer
Så snart Forlaget Bolden ApS har modtaget din returvare, vil den blive krediteret.

Reklamationsret
Ifølge Købeloven har du 2 års reklamationsret. Reklamationsretten gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet. Du skal være opmærksom på, at du skal reklamere inden for rimelig tid, efter du har opdaget fejlen. Som hovedregel vil det altid være inden for rimelig tid, hvis du reklamerer inden for 2 måneder.

Ansvar
Når du køber varer hos Forlaget Bolden ApS skal du være indforstået med de handelsvilkår, der gælder for handel hos www.forlagetbolden.dk. Vi kan desværre ikke garantere at systemet, leverandører, samarbejdspartnere og andre involverede til enhver tid vil være fejlfrie. Forlaget Bolden ApS er heller ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser hos GLS eller de øvrige speditionsfirmaer.

Forlaget Bolden ApS kan ikke drages til ansvar for eventuelle følger af brug af www.forlagetbolden.dk, f.eks. problemer med internetforbindelse eller anvendelse af ikke-tidssvarende programmer.

Forlaget Bolden Aps kan ikke drages til ansvar for problemer såsom forsinkelser eller virus, opstået som følge af brug af e-mail eller downloads.

Cookiepolitik
Læs vores cookiepolitik her

Privatlivspolitik
Læs vores privatslivspolitik her