Bøger


Forfatter


aprilkind

Steffi & Michael Gerharz bor med deres tre børn i nærheden af Köln i Tyskland. Under deres label “aprilkind” designer og udvikler de historier og tøjdyr, som børn i hele verden kan læse og lege med. Idéen til Buldretrolden kom, da deres yngste datter med krydsede arme sad og surmulede og buldrede ved morgenbordet. Snart opstod en tøjfigur, som kunne vise både vrede og glæde – og som var et godt udgangspunkt for en hel serie af sjove billedbogshistorier.

Barbara van den Speulhof

Som passioneret børnebogsforfatter, instruktør og producent af (børne-)hørespil ved Barbara van den Speulhof, at temaet vrede spiller en stor rolle i mange familier. Derfor var idéen helt oplagt med den lille trold, der ufiltreret giver udtryk for sin vrede og først gennem sine venner erfarer, hvad han har udsat dem for. Med sine humoristiske historier vækker hun Buldretrolden og hans vrede til live på en autentisk og kærlig måde – og helt uden løftede pegefingre.

Stephan Pricken

Som far til en søn kender Stephan Pricken godt til det med den store vrede. Efter en afstikker til maskinbyggeri og arkitektur studerede han til folkeskolelærer med fokus på billedkunst og derefter grafisk design i Münster, hvor han i dag bor og arbejder som freelance-illustrator. At udvikle den lille trold og hans verden, baseret på det eksisterende tøjdyr, var en uvant men spændende opgave for ham. En opgave, han har løst på fineste vis – for man kan da ikke andet end at holde af hans lille Buldretrold!