Tag med ud i naturen!


Uanset årstid og vejrlig er der altid noget fascinerende ved naturen. Her på siden finder du masser af sjove og inspirerende bøger, som du kan læse før eller efter en tur i naturen. Læs om årstiderne, insekter, fugle, blomster og meget, meget mere. Så på med støvlerne og afsted!

Bøger


Anmeldelser


101 tip til ture i naturen:

“Sjov og inspirerende aktivitetsbog, der byder på forslag til kreative, legende og lærerige udfoldelser i det fri. Aktivitetsforslagene spænder bredt, og her er virkelig noget for alle aldre og temperamenter – fra leg og tempo til stille og kreativ fordybelse. (…) er oplagt til alle børnefamilier samt til voksne, der planlægger aktiviteter til børn.”

Signe Rugtved Andersen, DBC


Jeg ser på små insekter:

“En farverig og hyggelig flapbog med små fakta til det videbegærlige barn og mulighed for interaktion ved hjælp af flapperne.”

Henriette Elkjær Smedebøl, DBC


Laura og årstiderne:

“Lauras univers er efterhånden velkendt på biblioteket, og denne holder sig i samme nuttede og detaljerige illustrationsstil. Det er en enkel gennemgang af årstiderne, med mange ting det lille barn vil kunne genkende fra sin egen hverdag. Hver årstid er krydret med små faktabokse og en masse flapper, der gemmer på ekstra informationer.”

Julie Arndrup, DBC