Gode historier med humor til de mindste børn


Bøgerne om den lille abe, Kalle, og hans gode ven, Giraf, er for børn i alderen 2 – 4 år. Omdrejningspunktet er venskab, og der er masser af humor i både tekst og illustrationer.
Kalle er som de fleste børn glad for sine egne ting, og foretrækker ofte (i starten af historierne) at styre det hele selv. Men han opdager hurtigt, at det er meget sjovere at være flere. I Kalle og Giraf-bøgerne er der altid en god løsning på de dilemmaer og konflikter, der uundgåeligt opstår mellem venner en gang imellem.
Teksten er dialogrig og i illustrationerne er der masser af sjove detaljer og sidehistorier.

Bøger


Gratis downloads


Anmeldelser


Livligt, udtryksfuldt og underfundigt

“Illustratoren og forfatteren Jørgen Stamp er ophavsmand til disse vellykkede fortællinger om venskab for de 2-4-årige. … Billedsiden er fornøjelig. Livlige, udtryksfulde tegninger udført i akvarel og tusch. Nederst på både tekst- og billedside udfolder der sig i små vignetter et kriblende, krablende liv af insekter, mus, frøer og andre smådyr der underfundigt digter med og udvider historien.”
Ulla Møller, DBC


Forfatter


Jørgen Stamp

Jørgen Stamp er født i 1969 i Silkeborg. Han har tegnet lige siden, han kunne holde på en blyant, og valgte derfor naturligt at tage en uddannelse som grafisk designer på Designskolen i Kolding. I 2001 debuterede han som børnebogsforfatter og -illustrator, og siden er det gået stærkt. Han har illustreret en lang række børnebøger, og har også leveret illustrationer til reklamebureauer og større firmaer.
Jørgen kan med en ganske enkel streg få et klart budskab og en masse forskellige udtryk frem – ikke mindst humor.