Må ikke åbnes 6: Rusten!

299,95 kr.

MÅ IKKE ÅBNES!

TIL INGEN! HVOR PEBERET GROR VED VERDENS ENDE

Nemo venter i spænding på at modtage den næste mystiske pakke. Efter Hasse Hov er blevet borgmester i Boring er Nemo pludselig bange for, at der ikke kommer flere pakker … For at bruge ventetiden fornuftigt går han sammen med Oda og Frede i gang med mere minutiøst at gennemgå alle de mystiske hændelser, der er sket på det seneste, og dermed som ægte detektiver forsøge at afsløre legetøjstyven. Samtidig synes vennerne, at det er mærkeligt, at Leonhardts Legetøj er lukket. Og noget endnu mere mærkeligt er, at Nemos far flere gange har spottet en 2 meter høj og lyserød kanin på sine løbeture.

Endelig modtager Nemo en ny pakke: En metalæske, hvori der gemmer sig en legetøjsrobot ved navn Bip. Det viser sig, at robotten kan ophæve tyngdekraften. Supersejt, men hvordan får man det til at stoppe igen? Samtidig forsvinder legetøjshandleren Arne Leonhart, og Nemo, Frede og Oda fornemmer, at der er noget rivravruskende galt i Boring! Ingen andre tror på dem, så de tre venner må tage sagen i egen hånd og finde Leonhart, før det måske er for sent …

6. bind i den sjove serie fuld af spænding, hemmelige pakker og levende legetøj.

Bogens målgruppe er børn fra 9 til 13 år.

Denne bog er trykt på FSC-papir.

Se de andre bøger i “Må ikke åbnes” serien: Her! 

Fakta


Alder: 6-8 år, 9-13 år
ISBN: 9788772059136
Kategori: ,
Udgivelsesdato: 29-07-2024
Antal sider: 224
Serie:
Type: Indbundet
Format: 21.4 x 15.3 cm

Anmeldelser


Lektørudtalelse

“Historien er både spændende og sjov og svarer helt til de øvrige bind i serien om de mystiske stykker legetøj. Bogen kan klart anbefales.”

Lone Rahbek Christensen, DBC