Mai Mortensen

Mai Mortensen debuterer med bogen “Prinsessen, der var alene”! Mai er dog vant til at formidle budskaber til  børn. Hun er uddannet pædagog, har en mastergrad i sexologi, holder foredrag om børneseksualitet for pædagoger og arbejder til daglig med seksualundervisning i folkeskolen. Mai er meget optaget af, at børn er umiddelbare og fordomsfri, og at det skal de blive ved med at være, også i en verden hvor fokus omkring køn og kønsroller pludselig er blevet skærpet.

Selv siger Mai Mortensen om sin debutbog:
”Jeg læser utroligt meget for mine børn, og via de bøger vi læser, skaber vi en sammenhæng og en forståelse. Måske melder der sig spørgsmål, der giver mulighed for nye tanker eller fortolkninger. Jeg ønsker for eksempel at vise mine børn, at kærlighed kan se ud på mange forskellige måder, og samtidig være lige så rigtig og ægte. Derfor har jeg valgt at skrive en bog om to pigers glæde og kærlighed for hinanden. Den bog manglede nemlig! Emnet er vigtigt for mig, fordi jeg igennem min profession og uddannelse ved, hvor udsat en gruppe LGBT er. Det er mit håb, at børn i LGBT-familier med denne bog har nogle at spejle sig i, og at alle børn vil blive ved med at være fordomsfri, fordi de har fået LGBT normaliseret i en tidlig alder.”

Vi kan glæde os over, at denne bog ifølge Mai Mortensen godt nok er den første, men absolut ikke den sidste bog fra hendes side!