Indkøbskurven er tom Download
ForsideBøgerKunstnereOm forlagetKontaktForeign rightsLærerværelset

Dina Gellert

Forfatter og illustrator

Dina Gellert er født i 1961. Hun har tegnet et væld af børnebøger, og ofte bliver hendes stil fremhævet som glad, naiv og humoristisk i den allerbedste betydning. Børnene får ved at kigge på de sjove og meget konkrete tegninger endnu mere fornøjelse af teksten og/eller sangene i bogen.

Selv siger hun:
"I det meste af mit voksne liv har jeg arbejdet med tegnefilm både herhjemme og i Paris. At arbejde med tegnefilm er teknisk og stilmæssigt meget bundet.

Det forklarer måske min trang til at arbejde i flere genrer, når jeg laver børnebøger, som jeg nu har gjort i 6 år. Jeg nyder at finde den stemning, stil og teknik, som jeg synes passer til hver historie, jeg sidder med, og den aldersgruppe, den er skrevet til. Jeg arbejder med pastelkridt, oliepastel, voksfarver, farveblyanter, akvarel og akryl. Det er blevet til mange titler, - nogle af dem har jeg skrevet selv. Det er bl.a. Den dag Leopold blev ond, Den dag Leopold blev forelsket, Sindbad Søfareren, Byen på søens bund, Aben, agerhønen og elefanten (indiske eventyr) og Og de levede lykkeligt (danske folkeeventyr). Hvis man vil fastholde lidt af sin barndom, er det at lave børnebøger en dejlig måde at gøre det på."
Forlaget Bolden ApS • Frederiksberg Runddel 3F • 2000 Frederiksberg
2012 © All rights reserved